izzyLife

Noi curățăm
Tu te odihnești!

Când spunem că suportul nostru este remarcabil, ne referim la scorul nostru de satisfacție a clienților extrem de ridicat. Ne dezvoltăm afacerea bazată pe clienți folosind feedback-ul pe care îl primim. Vă rugăm, spuneți-ne dacă vă gândiți la modalități prin care putem îmbunătăți.

Îți facem viața mai ușoară!

Bine ați venit la IZZYLIFE. Oferim servicii profesionale de curățare ecologica cu abur si servicii complete de igienizare folosind cele mai performante echipamente de curatenie ecologica din Buzău. Ne dorim să menținem puritatea naturii și a mediului în care trăim, de aceea venim în întâmpinare cu echipamente de ultimă generație, ce îmbunătățește calitatea vieții, atât pentru prevenirea, cât și pentru ameliorarea sau controlul alergiilor și astmului.Folosim produse de curățare non-toxice doar soluții ecologice de curățare.

Sună acum!

Și facem curățenie lună!

Curățători de încredere

Disponibilitate în aceeași zi

Serviciul remarcabil pentru clienți

Când spunem că suportul nostru este remarcabil, ne referim la scorul nostru de satisfacție a clienților extrem de ridicat. Ne dezvoltăm afacerea bazată pe clienți folosind feedback-ul pe care îl primim. Vă rugăm, spuneți-ne dacă vă gândiți la modalități prin care putem îmbunătăți.

Eco-Friendly

Folosim numai solutii ecologice care protejeaza atat mediul inconjurator cat si membrii familiei dumneavoastra.

Ce ne deosebește pe noi de alții?

Oferim servicii de curățenie Premium pentru ca tu și Familia ta să nu vă faceți nici un fel de griji în plus.

Curățători de încredere!

Curățători profesioniști, bine pregătiți, fiabili, care au fost examinați minuțios înainte de a fi angajați!

Fără taxe suplimentare sau costuri ascunse. Plătești doar pentru ceea ce ai comandat!

Prețul nostru fix este mai bine zis all-inclusive, decât o taxă bazată pe timpul necesar pentru efectuarea serviciului. Acest preț acoperă toate sarcinile de curățare necesare, inclusiv curățarea în detaliu a tuturor suprafețelor. Chiar și în situațiile în care munca de curățare necesară este dublă fata de curățare obișnuite, prețul și calitatea serviciilor noastre vor fi aceleași.

IMG_20210622_203415

Vom oferi întotdeauna cele mai înalte standarde de calitate de
curățare la prețuri fixe. Promitem să folosim numai produse de curățar care nu sunt toxice, dovedite stiintifice că sunt eficiente. Vom căuta în permanență să ne îmbunătățim serviciile și să oferim asistență remarcabilă pentru ca voi sa va bucurati de o curatenie sanatoasa si de timpul castigat

Suntem o afacere de familie locală, accesibilă, fiabilă, de încredere, și știm foarte bine cât de important este să ne susținem reciproc.

Suntem aici pentru a vă ajuta în orice moment cu toate resursele noastre. Ne dezvoltăm afacerea bazată pe clienți folosind feedback-ul pe care îl primim. Vă rugăm, spuneți-ne dacă vă gândiți la modalități prin care putem îmbunătăți.

Environmental cleaning
Cleaning territory by river

Echipa noastră de încredere!

Echipa noastră este cea mai valoroasă resursă. Suntem mândri de abilitățile angajaților noștri și de meritul fiecăruia în lupta noastră de a deveni cei mai buni.