izzyLife

ECHIPAMENTE izzyLIFE

Curățenie ABSOLUTĂ!

Firma de curatenie IZZYLIFE foloseste numai echipamente profesionale de curatenie de ultima generatie marca: Bieffe, E-Cloth, Gioel, Karcher, Kirby, Numatic, SkyVac, Tecnovap

Echipamente KRACHER

Karcher  este compania la nivel mondial care realizeaza echipamente comerciale, industriale si private in domeniul curateniei. Compania Cleaningteam, detine de asemenea curatitoare cu aburi, aspiratoare si masini pentru curatenie industriala si casnica.

EchipamenteIzzyLife

Știința în curățenia Ecologică

De ce am ales sa folosim aceste echipamente este simplu:

BIEFFE  o firma  cu un nume consacrat in generatoarele de abur profesionale, sunt destinate utilizării în restaurante, hoteluri, supermarket-uri, cabinete medicale , cabinete stomatologice, saloane de frumusețe. Iar dat fiind faptul că acestea au o arie vastă de utilizare și posibibilatea realizării unei mari varietăți de acțiuni de curățare sunt pe larg folosite şi de către companiile de cleaning. Toate aparatele au fost concepute și dezvoltate de către ingineri impreuna cu proprietarul , care utilizează , de asemenea, experiențele clienților care pot da indicii interesante 100 % din componentele aparatelor se produc în Italia . Produsele sunt sigure și durabile , o parte din aparatele Bieffe , sunt folosite de către clienți timp de peste 20 de ani .Produsele Bieffe sunt reprezentate in mai mult de 30 de țări din întreaga lume, avem aproximativ 3800 retaileri

E-Cloth Produsele premium de curățare în microfibră specifice ce deblochează puterea de curățare a apei – cel mai bun produs de curățare naturală.Dedicaț curățeniei de înaltă performanță cu doar apă pentru sănătatea dvs., bunăstarea familiei dvs. și sustenabilitatea planetei noastre.

 Grupul Gioel promovează un nou stil de viață GREEN. Este vorba despre un sistem de curățenie ECOLOGIC, ce ne dă posibilitatea de a renunța la produsele chimice, atât de dăunătoare organismului. Gioel funcționează doar cu apă de la robinet.

Apa și tehnologia inovatoare sunt soluția. Gioel este singurul sistem de curătenie ecologic, profesional, care reușește să purifice aerul 100%, să aspire și să igienizeze orice suprafată cu ajutorul aburului de 160°C și presiune de 5,5 bari. Putem spune STOP detergenților, degresanților și altor produse dăunătoare organismului.

 

Kirby este singurul sistem de aspirare profesional american care foloseste filtrarea HEPA cu tehnologie microalergenica.
Pentru ca aparatele noastre au capacitatea de aspirare puternica reusim sa capturam chiar si cele mai mici particule, inclusiv alergenii care cauzeaza diferite alergii.

Numatic International Ltd este un producător britanic, care produce în principal echipamente de curățare și întreținere interne, comerciale și industriale, pentru distribuție în întreaga lume. Numatic e apreciat ca cel mai de încredere marcă de aspiratoatoare din Regatul Unit, Numatic înțelege nevoia și cererea de soluții de curățare durabile. Longevitatea, eficiența, utilitatea și reciclabilitatea sunt cele patru valori care construiesc Formula de sustenabilitate Numatic.

Spinaclean Cu o experiență combinată de peste cincizeci de ani în echipamente de curățare la nivel înalt, Spinaclean, casa oficială a skyVac ™, este renumită drept una dintre cele mai inovatoare afaceri din industria de curățare internațională.

În 2003, Spinaclean a dezvoltat marca SkyVac ™ – un produs de ultimă generație care face o curățare la nivel înalt sigură, eficientă și economică. Sistemul personalizat și modificat special este cel mai important produs de vânzare de acest gen și astăzi este cel mai puternic mașină de curățare a jgheaburilor din lume.

TECNOVAP compania ofera astazi, cea mai larga gama de generatoare cu aburi, accesorii si sisteme ecologice, de conceptie si producție proprie, la nivel mondial.Echipamentele sunt utilizate in numeroase sectoare de activitate: uz casnic, productia alimentara, industria mecanica, industria farmaceutica, curatarea benzilor transportoare, spitale si cabinete medicale, productia de vin, spalatorii auto, transport in comun, hoteluri, sali de sport, saloane de infrumusetare, restaurante, mall-uri și supermarket-uri, eliminarea de graffiti sau guma de mestecat, etc.

Printre utilizatorii de echipamente TECNOVAP se afla firme de renume mondial ca Nestlé, Barilla, Ferrero, Milka, Kraft, Bauli, sau Tetra Pak.

TECNOVAP exportă tehnologie – 100% made in Italy – în 69 de țări și își desfasoara activitatea de producție în 2 fabrici care acoperă o suprafață de 7.500 mp. Reteaua de distribuție dinamic dezvoltata pana in prezent, arata grija TECNOVAP pentru client pe parcursul tuturor fazelor, din faza de analiza preliminară a ofertelor pana la cea de asistenta dupa vanzare. Acest fapt garanteaza Companiei fidelitatea clienților sai si o notorietate la nivel mondial.

Rezervă unul dintre serviciile noastre!