izzyLife

GARANȚIA CALITĂȚII

Prioritatea noastră este să vă oferim liniște

sufletească!

Serviciile noastre sunt perfecte pentru:

Mulți ani de experiență

Oferim cele mai bune servicii de curățenie din oraș!

Curățenie Covoare

Curățenie Pardoseli

Curățenie Bucătării

Garanția calității

Sistemul nostru de asigurare a calității este revizuit continuu pentru a îmbunătăți serviciile noastre. Acest sistem acoperă procesele noastre de supraveghere, inspecție și notare. Ne bazăm pe aceste procese pentru a vă oferi garanția că serviciul furnizat corespunde standardelor de calitate și sănătate și siguranță pe care le avem în vigoare. Sistemul garantează inspecțiile de rutină ale controlului calității pentru a vă asigura liniștea sufletească.

Garanția siguranței

IZZYLIFE îţi oferă siguranţă si profesionalism la cele mai ridicate standarde!

Nu lasam pe oricine la voi in casa!
Angajati nostri sunt sortați după un proces riguros de selecție și o verificare sistematică a fondului legal.

Service live online!

Probabil ca suntem singura firma de curatenie din Romania, care la cererea clientului poate  urmari live de pe telefon serviciile de curatenie achizitionate direct din platforma dedicata clientilor.

CUM FUNCȚIONEAZĂ?

In momentul in care achizionezi un serviciu de curatenie vei primi un user si o parola cu care ai acces la platforma clientului ,in aceasta platforma poti vedea personalul echipei de curatenie care va face interventia , si poti urmari online daca doresti executia serviciului de curatenie.

SIGILII PENTRU SIGURANȚA TA!

Sistemul nostru de sigilii a fost conceput din respect pentru intimitatea ta, astfel încât tu să poţi sta liniştit si relaxat, în timp ce noi facem curat pentru tine.

CUM FUNCȚIONEAZĂ?

Atunci când vei comanda un serviciu de curățenie pus la dispoziție de echipa IZZYLIFE vei primi un plic ce va conține : sase sigilii (mai multe dacă sunt necesare).
Vei semna pe fiecare sigiuliu în parte și îl vei lipi pentru a sigila un sertar, un dulap sau o ușă spre încăperea la care nu vrei să avem acces.

POLIȚĂ DE ASIGURARE A BUNURILOR TALE

Clientii IZZYLIFE pot fi recompensati financiar cu pana la 10 000 de Euro, in baza politei de asigurare pe care o detinem

Spatiul tau este in deplina siguranta atata timp cat noi suntem acolo. Bunurile tale sunt asigurate prin polita noastra de asigurare pe care o detinem. Practic, nu ai de ce sa-ti faci griji. Stricam ceva, il platim ca nou!

Vrei să obții o reducere de 20% la prima noastră colaborare?