izzyLife

Întrebări frecvente

Cleaning the glass window

Întrebări generale

De-a lungul timpului am primit tot felul de întrebări și vom răspunde aici câtorva.

O echipă IZZYLIFE este formată din 2 agenți de curățenie și un coordonator de echipă.
În funcție de suprafața spațiului ce trebuie curățat vom trimite numărul necesar de curatitori.

Pentru a eficientiza tot procesul de curățenie ar fi de preferat să lăsăm locul respectiv pe mâna specialiștilor, dar nu ne deranjeaza niciodata prezența dumneavoastră!

Comanda se face prin intermediul aplicației IzzyLife sau prin intermediul site-ului. Vom colecta câteva date personale – nume, prenume, număr de telefon și adresă, pentru ca curatatorii să ajungă la locație. După ce vei plasa comanda, vei primi un e-mail de confirmare, urmat de un telefon din partea reprezentantului de vanzari pentru a stabili o intalnire sau de a primii detali sa intelegem de ce echipamente, solutii avem nevoie si daca aveti anumite sarcini precise care vreti sa fie indeplinite Recomandat este sa vizităm spațiile pentru a înțelege cerințele de curățare. Această vizită durează mai puțin de 10 minute pentru spații sub 600 de metri pătrați.

În funcție de tipul de curățenie ales sau de serviciul de curatenie necesar, de suprafața spațiului, dar și de amplitudinea lucrării, timpul poate varia de la o singura oră pana la 8-12 ore. Astfel, timpul exact îl vei afla de la agentul constatator atunci când vei stabili cu acesta serviciul de curățenie de care ai nevoie.

Îți putem oferi câteva exemple :

Apartament 2 camere curățenie de întreținere : ~ 2 ore

Apartament 2 camere curățenie generală : ~ 4 ore

Apartament 2 camere curățenie post-constructor : ~ 4 ore

Canapea 2 locuri ~ 45 min

Canapea extensibila / coltar cu sezlong ~ 90 min

Covor standard (sub 5 mp) ~ 60 min

Covor mare (10-15 mp) ~ 90 min

Curatat mocheta 30 mp/h~ 60 min

Curatare standard / igienizare saltea ~ 30 min

Curatare completa / toate procedurile ~ 60 min

Curatare standard / igienizare draperie ~ 60 min

Curatare completa / toate procedurile ~ 90 min

Curatare aer conditionat si igienizare instalatie climatizare ~ 120 min

Echipa de curatenie la domiciliu IzzyLife, se va deplasa la locatia dumneavoastra cu cateva zile/ore inainte de data la care va avea loc curatenia, pentru a viziona locuinta ce urmeaza a fi curatata si pentru a colecta cheia de la imobil, cheie pe care o va returna la finalul operatiunilor de curatenie.

Echipa IzzyLife este alcatuita dintr-un personal care iubeste animalele de casa si le trateaza cu atentia si respectul cuvenit, atfel incat puteti fi linistiti ca membrii necuvantatori ai familiei dumneavoastra sunt pe maine bune.

Echipa IzzyLife incearca sa foloseasca numai solutii de curatare ecologice si organice in cadrul tuturor serviciilor de curatenie la domiciliu realizate de firma noastra de curatenie, intrucat cercetarile au aratat ca utilizarea unui singur spray de curatare pe baza de substante chimice chiar si o data pe saptamana ridica riscul aparitiei afectiunilor respiratorii, cum ar fi astmul sau bolile pulmonare obstructive cronice, in special in randul copiilor si persoanelor in varsta.

Firma de curatenie la domiciliu IzzyLife ofera posibilitata clientilor din Buzau  sa ofere prietenilor, rudelor sau colaboratorilor un certificat de cadou de servicii de curatenie, in functie servicul necesar fiecarui client.

De-a lungul timpului echipa IzzyLife a creat un profil al intrebarilor frecvente adresate de clienti, dar datorita faptului ca fiecare client este diferit este foarte posibil ca una sau mai multe din intrebarile dumneavoastra sa nu fie prezenta in aceeasta lista. Daca aveti nelamuriri legate de serviciile de curatenie la domiciliu IzzyLife va rugam sa ne contactati la 0768661360 sau prin email.

Știm că planurile se pot schimba rapid, așa că politica IzzyLife permite anularea/reprogramarea unei comenzi cu cel puțin 48 de ore înainte de ora programată. Pentru comenzi care trebuie reprogramate/anulate în timp util vă rugăm să ne contactați prin formularul de contact sau telefonic 0768661360 de L-V, oricând între 08:00 – 18:00.

De regulă, ședințele de curățenie se desfășoară în intervalul 09:00-18.00. Dacă, însă, îți dorești un alt interval, te rugăm să ne contactezi și în măsura în care va fi posibil, vom încerca să te ajutăm.

Pentru o mai buna desfasurare a operatiunii de curatenie, va sugeram să indepartati jucariile, cutiile, hainele, cartile si hartiile astfel incat timpul alocat lucrarii de curatenie la domiciliu să fie cat mai scurt. Daca doriti curatarea congelatorului, va rugam sa il deconectati de la curent in seara de dinaintea lucrarii.

Efectuarea platilor se va face in general la finalul lucrarii, dupa ce veti verifica întregul spatiu, alaturi de coordonatorul nostru de echipa. Metodele de plata disponibile pentru achitarea serviciilor de curatenie IzzyLife sunt urmatoarele: card de credit sau debit, transfer bancar, numerar, Revolut, sau online.

Sistemul nostru de control al calității nu acoperă doar calitatea serviciilor de curățare pe care le oferim, ci și calitatea proceselor noastre de curatenie.

Sistemul de asigurare a calității pe care îl avem în vigoare are ca rezultat absența unor lacune pentru apariția problemelor de calitate pe termen lung. Standarde sunt revizuite continuu pentru a îmbunătăți serviciul. Folosim o serie de instrumente pentru a asigura asigurarea calității de curățare, inclusiv inspecțiile de rutină ale controlului calității.

 

Frecvența inspecției variază în funcție de o serie de factori, inclusiv performanțele curățătorilor în alte spații și rezultatul inspecțiilor anterioare pentru spațiile dvs. Aceste inspecții încep de obicei imediat după încheierea unei vizite de curățare. În aceste inspecții se folosește un sistem de notare și dacă se constată că o vizită de curățenie nu respectă standardele noastre, o repetăm ​​fără costuri suplimentare.

 

Vrei să obții o reducere de 20% la prima noastră colaborare?