izzyLife

Servicii de Curățenie

Curățenie la domiciliu

Dacă aveți nevoie de curățenie la domiciliu, curățenie după constructor sau servicii de menaj, suntem pur și simplu cei mai buni în domeniu și cel mai convenabil serviciu de curățenie al locuinței. Știm că îți dorești cea mai ieftină curățenie a casei disponibilă, păstrând totuși încrederea că vei primi un produs de curățare minuțios și profesionist, cu atenție la detalii. Când vă înscrieți la un plan de curățenie a casei cu echipa Izzylife, ne propunem să vă oferim calitatea pe care o așteptați. Echipa Izzylife vă ajută să vă programați curățările recurente în mod automat, astfel încât să vă puteți concentra asupra celorlalte lucruri din viața voastră.

Basic Plan

Premium Plan

Curățare și spălare Covoare

Curatarea rapida elimina petele, urmele de uzura, bacteriile, acarienii si mirosul urat si reda stralucirea si prospetimea covorului tau!

Curatarea covorului incepe cu aspirarea puternica cu vibratii. Odata aspirat, covorul este inspectat pentru a identifica petele dificile, ce sunt pre-tratate cu solutii speciale Dupa caz, se va interveni punctual cu pistolul pneumatic cu perie rotativa de duritate medie pentru a dizloca petele respective. Aspiratorul cu injectie-extractie spala covorul cu detergent profesional cu uscare rapida

 

Prețuri Aproximative

Curățenie după Constructor

Apelați la noi De la 8 Ron/Mp

Operațiunea de curățenie după constructor este poate cea mai grea intervenție din domeniul serviciilor de curățenie. Amestecul de praf, substanțe și alte materiale toxice folosite în construcții, complica intervenția echipei de curățenie și pot pune în pericol sănătatea familiei tale pe termen lung.
Alege firma de curățenie profesionala IzzyLife din Buzău pentru a termina rapid, eficient și în siguranță această operațiune.

 

Echipa noastră de profesioniști are experiență necesara abordării sistematice a procesului de curățenie, folosind cele mai bune echipamente și soluții de curățenie pe tot parcursul lucrării de curățenie după constructor.
Apelați cu încredere la noi și veți beneficia de o curățenie profesionala la cele mai înalte standarde.

Vrei să obții o reducere de 20% la prima noastră colaborare?